Bounce!!

Hej hej nu sitter jag i soffan och kollar Sommarkrysset.. jag är helt död efter min dag på Balettakademin. Första klassen hamnade jag i fel grupp så jag fick dansa Jazz i en och en helv timma.. men det va kul ändå(: Sen efter lunch blev det rätt så jag fick dansa street. Jag dansade Jazz med Benke och street med Joe och imorrn ska jag ha Fille och Alvaro(:
Det är nya koregrafier med varje lärare och man har bara tre timmar med varje lärare så det går väldigt snabbt men jag kan ta in nya steg ganska snabbt.
 Jag älskar verkligen att dansa!! Det är så häftigt vad mycket man kan säga genom att dansa och hur man kan utrycka sej. Jag tycker att det är jätteroligt att stå på en scen framför en stor publik med strålkastarna riktade mot mej men det är ännu roligare att dansa med kompisarna, att kunna känna att det inte spelar nån roll hur man dansar och känna hur musiken ar det enda som finns. Man tror inte att det är så mycket sport i att dansa men det är så otroligt jobbigt! Även långsam balett är otroligt påfrestande. Alla danslärare jag har haft har varit ganska "hårda" dom kör alltid fullt ut hela passet.
Åhh jag vill gå på grönan igen!! Det är väldigt jobbigt att kolla på sommarkrysset utan att längta dit.. Men jag måste spara mina pengar föa jag ska till Göteborg vecka 26 och då ska vi på Liseberg(: Och så kommer vi säkert shoppa också^^
JAg har lust att köpa nya skor.. kanske hittar några där(: Jag måste använda mina svarta skor jag köpte till avslutningen lite mer.. men det känns lite fel att komma till Bounce summercamp med klackar..
Aja nu måste jag gå och duscha skriver kanske senare om jag inte har somnat..

Kommentarer
Postat av: Jossan

Ringer dej så fort jag går av planet! Hur mycket kostar bussen till göteborg och vilka ska med?

Saknar dej också, är du på bounce på söndag? Annars kanske vi kan göra något :)

Loove u <3

2009-06-13 @ 22:11:37
URL: http://josefaines.blogg.se/
Postat av: Salta

Den håller på till tre... tror jag. :S

2009-06-14 @ 19:54:47
URL: http://salta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0