uppdatering:

Hej jag har inte kunnat skriva på jääätelänge för jag har inte kunnat få någon internetuppkoppling. Men här får ni lite uppdaterning, söndag vecka 27 åkte jag, Viktoria och Dorothy till min kompis annas landställe i småland, det va jätteroligt att va där, vi badade varje dag(: Sen lördag morgon åkte Vikki och D hem till stockholm men jag va kvar en dag till för jag skulle till min familj som va ute i skärgården med båten. Så jag tog en buss från tingsryd till Växjö och bytte till en buss som gick till nyköping och därifrån skulla jag ta en buss til oxelesund och jag skulle få vänta i en kvart ungefär men jag fick vänta en och en halv timme. Men tillslut så kom jag fram(: Och så nästa morgon väcker pappa mej vid typ elva och sägger att jag måste upp i masten, så jag klev upp så hissade han upp mej (masten är 18 meter) jag skulle ta ner ett fall och typ byta ett annat fall.. eller nåt:S Och nu har vi träffat en familj som också är ute och seglar. Jag brukar vara barnvaktåt deras barn, dom är så gulliga!! Jag tror att vi ligger på harstena i gryts skärgård, det är jättefint här och jag har fottat en massa men det funkar inte att lägga upp bilder så det blir nog när jag kommer hem eller om vi ligger i en hamn med internet. Jag har tappat min mobil så jag håller på att bli depprimerad!! men jag får väl ta en gammal eller köpa en ny när jag kommer hem.. Nu ska vi segla och jag måste lägga loss så vi hörs snart igen!(:

Running from love


Shopping:

Hej idag har jag shoppat, det här köpte jag:
Nästa sak på min lista

20 SAKER ATT GÖRA INNAN JAG FYLLER 25
Så lyder rubriken på den lista June Parker av en händelse får i sin hand efter att 24-åriga Marissa dött i en bil olycka. Hon bestämmer sig för att själv utföra de saker som finns på listan, ett beslut som försätter henne i de mest omöjliga situationer...
Junes 34-åriga liv har hittills mest gått på slentiran. Hon engegerar sig inte särskilt mycket vare sig i jobbet, kärleken eller familjen. Men nu får hon verkligen veta att hon lever. Bland de punkter hon måste utföra på listan finns: KYSSA EN FRÄMLING, ÅKA HELIKOPTER OCH - det svåraste av allt- FÖRÄNDRA NÅGONS LIV.
Och det ör bråtttom, allt måste vara färdigt till vad som skulle varit Marrisas 25-årsdag.
När tvillingsystrarna Anna och Lotte är sex år dör deras föräldrar och det sammansvetsade syskonparet skjils åt. Anna växer upp hos farfadern i ett strängt katolskt lantbrujar samhälle i Tyskland. Lotte skickas till radikala släktingar i Nederländerna. Dåliga familjerelationer och kriget gör att kontakten mellan de två systrarna snart upphör. Många år efter andra världskrigets slut möts de igen ...

Det visar sig att Anna har gift sig med en tysk nazistsoldat pch Lotte med en judisk man. Båda männen avled undet andra världskriget. När kvinnorna på slumpens vägar möts på ett kurbad i belgien nystas deras parallella historier upp. gradvis går det upp för dem vilka de är. Har blodsbanden överlevt både krigets fasor och de många åren isär? Klarar de att hitta tillbaka till sin gemensamma identitet?

Helena har aldrig drömt om barn. Så möter hon Paul och kärleken blir snart en självklarhet. Helena blir gravid. I smyg hoppas hon på en flicka. Men hon föder en pojke. då de andra barnet är på väg avlider hennes högt älskade mamma. Helena blir smärtsamt medveten om att hon saknar nära kvinnorelationer i sitt liv. Hon behöver en dotter som kan fylla tomrummet. Längtan förbyts i besatthet. Så hitter Helena sin mammas dagbok och får där ledtråder till det förflutna. Kan dagboken ge nånon förklaring till Helenas oändliga längtan efter en dotter. Sökandet efter svar blir både en tröst och en flykt.
Men jakten på sanningen leder till oväntade insikter. Kanske bör en del frågor bör förbli obesvarade...
Alla tre- 169 kr på Pocket shop.Sneakers från footlocker  799kr (999kr)


Klänning från ZARA 199kr (279kr)

Bikini topp från topshop  129kr

Srövlar från Jerns 499kr

Halsband från  30kr (89kr)

Halsband  30kr (79kr)

Örhängen  20kr (49kr)

Flytväst från Helly Hansen köpt på stadium 299kr

Nu ska jag gå och packa det sista för imorrn åker jag!!:D
Ikväll ska jag sova hos Vikki hon kommer hem från västkusten idag(:

Igår:

Hej här får ni lite uppdatering sen jag skrev sist:
Igår på eftermiddan så träffade jag Jessica och vi gick och badade i en liten vik där hon bor(:

Innan jag skulle dyka

haha jag är inte så bra på att dyka XD

Vattnet var jättevarmt(:(:

Jag kom upp *stolt*

Jessica klättrade också upp

Jessica

Jag^^

Jag igen(:

Jessica

Gårdagens outfit
Sen gick vi och matade dom jättegulliga fåren med knäckebröd(:


Jga och min käreste<33

Senare på kvällen(:

Ingen vill veta vart du köpt din tröja

Haha gammal låt, men jag gillar den(:

Bäst att börja

Hej!
Idag skulle jag träffa Jessica egentligen men hon skulle till sin sjukgynmast så vi träffas imorrn istället.
På söndag eller måndag åker jag till Småland och jag tror att jag ska börja packa idag eftersom jag är så sjukt dålig på att packa..
Jag tar alltid med mej alldeles för mycket kläder, fast hellre för mycket än för lite..^^
Men jag ska ta fram en lagom väska innan och anpassa efter packningen inte anpassa väskan efter packningen.
Jag måste köpa lite grejer innan jag åker också..
Jag vet inte riktigt vilken dag jag kommer hem det är inte bestämt vi kommer boka biljetten hem när vi är där nere, så det gör det också svårt att packa..
Aja jag får väl borja nu då(:

Washington - Seattle - Pine Lake<3

Hej idag har jag inte gjort så mycket, jag skulle träffa Inez men hon svarade inte på sin mobil. Nu på kvällen var jag hos Maria och hoppade studsmatta eller vi hoppade inte så mycket vi satt snackade mest. Jag hade inte träffat henne sen avslutningen så va hade massa att snacka om. Imorrn tänkte jag åka till stan för jag måste köpa nya gummistövlar och en flytväst jag har bara en sån med patron i som blåser upp sej när den kommer i kontakt med vatten men jag behöpver en vanlig när jag ska paddla och segla jolle.
Jag pratade med min kompis Jessica idag och hon berättade att hon hade läst lite om olika gymnasium. Hon vet redan vad hon vill gå för inriktning och på ett ungefär vad hon vill göra efter också.
Jag har ingen aning vad jag vill göra.. det enda jag vill just nu är att uppleva saker, att resa och se saker. Just nu vill jag verkligen inte vara i Sverige, jag skulle vilja flytta tillbaka till USA där jag bodde när jag va fem men det är nog bara jag och brorsan som vill det i familjen..
Jag älskar det engelska språket, det är så mycket finare än det svenska. Jag tycker att det är skönare att prata engelska än svenska, det känns som att det är mer jag att prata engelska. Jag skulle älska att vara omringad av det underbara språket hela tiden! 
När vi flyttade till USA var jag 6 månader gammal och nar vi flyttade hem var jag fem så jag växte upp med både svenska och engelska, jag pratade engelska med mina kompisar min bror och på dagis men hemma så pratade alla mina föräldrar men inte jag och min bror. 
Ett år efter att vi kom till sverige så kunde jag precis lika mycket engelska som alla andra sexårningar, jag glömde bort allt. 
Nu vill jag tillbaka till Washington igen..

Pine Lake<3 (där jag bodde) 
Lite bilder från när vi bodde där, on our camping trips!:D
Jag fyra år eller nåt

Det är så vackert där!!

Haha jag har alltid älskat glass ;D
Åhh jag vill dit nu!!

Pearls for girls

Här är mitt nya armband från Pearls for girls(:

RSS 2.0