Jag måste verkligen bättra mig!

Heej!
Jag känner att jag är ganska dålig på att skriva, men jag hinner nästan aldrig. I alla fall, i dag så har jag vsrit i skolan  det var inte en särskilt jobbig dag, vi hade bara tre lektioner. Idag fick jag reda på att  vi ska ha 'Spring Fair' 16/5 samtidigt som jag har dansföreställnig! Det var samma sak förra året då var jag tvungen att att åka in till Maxim teatern (som vi har föreställning på) på morgonen vid åtta sen åkte jag till skolan och var där till ett sen åkte jag tillbaka till Maxim för förställningen. Jag var verkligen trött den kvällen! Och jag antar att det kommer att bli samma sak i år. =S  Vi har också Science Fair den dagen och det är ganska mycket av betyget som häger på det så jag måste verkligen göra bra ifrån mig innan själva redovisningen.  Efter skolan så skulle jag hem till min kompis Micka och vi åkte på samma buss som Mark och Matte. Så när vi va vid brommakyrka (där Micka bor) så glömde vi att trycka på knappen så vi åkte förbi hållplatsen så vi gick med hem till Mark istället. Vi hade kul och lekte pyromaner, vi eldade strumpor och massa grejer jag tror inte att dom har en enda tändsticka kvar i hela huset! Sen tog jag bussen hem och micka gick för hon bor jättenära och jag kom hem från träningen för ett tag sen=).

NI kanske märkte att man inte såg hela texten, jag vet inte riktigt vad som hade hänt men jag skriver på en annan sator nu och hoppas att man kan se hela. Nu ska jag gå och städa lite på mitt rum innan jag somnar! jag är helt slut! =)

Kram, Anna

Hemma

Hej!

Nu har jag precis kommit hem ifrån Julia. Jag och några andra kompisar hade sovit där. Vi kollade på någon tråkig film som jag inte kommer ihåg namnet på och så smsade vi hela natten med massa andra kompisar som inte va där. Pappa har fixat min dator nu men den är jättelångsam och det är ett jättegammalt internet så vi måste starta om den. Men jag lånar fortfarande hans. =). Ikväll så kommer några kompisar från min förra klass hit, det ska bli jättekul vi ska laga mat tillsammans. Men jag måste komma på vad vi ska äta bara.... Vi får se! =)

Kram, Anna
 

SOL!

Hej, äntligen skiner solen! fast det är fortfarande kallt ute. Idag på svenskan så tränade vi till våran pjäs, "tre små grisar". Det gick ganska bra det är svårt att inte börja skratta men vi måste ta det här ganska seriöst eftersm att vi ska få ett betyg på det. Jag kommer säkert att glömma bort mina repliker! men det är ju bara framför klassen (tror jag). Men det är kul! =) Men jag hinner inte skriva nåt mer för jag ska ut och springa och jag vill inte vänta tills det blir så mörkt.

Kram, Anna

Kladdkaka

Hej, idag så var Johanna hemma hos mej efter skolan och vi bakade kladdkaka! Den blev lite konstig men jag hoppas att den är god och att den håller sig tills på fredag. Våran diskmaskin hade gått sönder så vi behövde diska för hand men precis innan vi skulle börja diska så fixade pappa den!
Jag skrev ett inlägg imorse men det synns inte, min dator håller typ på att bli lite konstig!=S. Nu håller jag på med en So-läxa (tråkit!) vi ska hitta en artikel som har med historia att göra.

På fredag så ska vi sova hos Julia, det ska bli jättekul!! Jag ska köpa Ben 'n' Jerry's! cookie dough =) Fast jaghar dans på kvällen och jag måste hem och duscha innan så det kommer nog att bli ganska sent! =)
Men nu mpste jag gå för jag måste göra klart min matteläxa =).

Kram, Anna

Tisdag

Heej!

Nu ligger jag i sängen och skriver för jag rokar inte gå upp. Men jag måste göra det snart för jag har inte plockat ihop mina gympagrejer. Jag ska träffa Maria 8.30 tror jag. Jag vet inte vad jag ska ha på mig än, men jag har på mig gympakläderna när jag går till skolan. Nu skiner solen igen men snön ligger kvar ändå. Jag tycker om snö och vinter men nu tycker jag att det ska bli vår!
Om två veckor så ska jag åka till fjällen med min familj och min kompis sofia. Vi ska till Ramunberget. Det ska bli jättekul men efter det så tycker jag att det ska bli sommar!! Nu måste jag gå och packa mina grejer för jag måste gå om typ en timma.

Kram, Anna

Monday

Hej!
Idag har jag varit i skolan som vanligt. Jag hade spellingquiz på engelskan idag, det gick bra tror jag! =) Efter det var jag i vällingby med Maria och Felicia. Jag köpte två par leggins, vanliga snoddar och hårnålar. Maria köpte ingenting (tror jag) men felicia köpte en mugg åt sin mamma som fyller år på fredag. Imorrn har vi gympa som första lektion, jag tror att vi ska ha styrketräning. Sen efter skolan så har jag "extraengelska" med Johanna och Julia. På fredag har vi 'bakesale' så jag måste baka kladdkaka. Det var ganska många som inte verkade bry sig men de bryr sig nog mer när vi inte kan åka på någon klassresa. Just nu håller jag på att städa mitt rum det är verkligen jättestökigt, jag måste plocka undan all packning. Det ser ut som ett bombnedslag! Min dator är lite konstig så det går inte att ladda upp någon bild men jag gör det imorrn! =) Jag ska försöka skriva imorrn på morgonen innan gympan, men jag kanske inte hinner =S.

Kram, Anna


Hemma!

Hej, nu har jag kommit hem från england. Som ni ser kan jag skriva åäö nu, jag lånade Maggies dator förut. Idag har jag suttit i bilen, på flyget, på bussen och i bilen igen! Jag är verkligen trött på att sitta ner nu men jag orkar ändå inte gå på träningen. När vi kom ut från flygplatsen så snöade det! Jag har haft sol hela helgen jag använde inte min jacka en enda gång. Igår så kollade jag och sophie på Step up och Step up 2, handlingen var väldigt tråkig men dom var duktiga på att dansa. Imorse var vi på sophies skola och tog en massa kort för jag hade ju varit så korkad att inte ta med mej kameran när jag var där i fredags. Den här bilden är från igår när vi var i London. det är jag och Sophie på bilden.
 
Här är mina sjukt coola Converse

Jag älskar dom!<33 Sophie köpte rosa och maggie köpte rosa och gröna!! =P

Kram, Anna

Jag vill inte aka hem!

Hej, jag kommer bara hinna skriva ett kort inlagg for alla andra har redan gatt och lagt sig och vi ska upp ratt sa tidigt imorrn. Varat plan lyfter 11.50 men man maste ju va dar ganska langt innan och det tar typ en timma att aka dit. Jag och Sophie ska ga med deras hund Smokie till hennes skola imorrn bitti sa att jag kan ta massa foton for jag glomde ta med mej min kamera nar jag va dar. OCh jag vill komma ihag skolan for det var sa himla fint och alla Sophies kompisar var jattetrevliga! =) Idag har jag varit i London, jag kopte nya Converse och tva par tights. Jag lagger upp bilder pa dom senare, ni maste verkligen se dom! Mina converse ar grona och mina tights ar rasa och grona!!=) Jag hoppas att ni fattar vad jag skriver, aja imorrn kommer jag att skriva pa en svensk dator.

Kram, Anna

Ps. Loppan, det finns verkligen inte.... dom tre sista bokstaverna man maste nog fixa nagra installningar och byta sprak. =S

England!!

Hej, nu sitter jag med min kompis Sophie och kollar pa tv. Jag har lanat hennes dator och det finns inte dom tre sista bokstaverna i det svenska alfabetet, sa jag maste skriva med a och o istallet. Men jag hoppas att ni forstar vad jag skriver. =P Idag har jag varit pa sophies skola (TASIS). Det sag erkligen inte ut som en skola eller iaf inte som en svensk skola, det var sa vackert! Det ar jattevarmt har ocksa, jag har inte anvant min jacka en enda gang =). men som sagt ar det jattevackert pa hennes skola, det ar gront overallt och det var en massa trad och stora grasmattor och det finns tom en damm pa "campus" . Jag lagger upp bilder nar jag kommer hem pa sondag och da kan jag skriva normalt!

Kram, Anna

Bara lite för lite sömn!

Hej, nu har jag lyckats vända på dygnet helt! Igår somnade vi vid typ 4.30 och så var jag tvungen att gå upp 7.30 för att jag hade utvecklingssamtal. Jag var nog inte så trevlig mot min mentor men han är så jobbig! Men efter mitt utvecklingssamtal så gick jag tillbaka till marre. Idag ska jag åka till London! Jag kommer vara helt hyper på flyget, för jag har sovit för lite och druckit lite för mycket cider och läsk. Nu sitter mina kompisar och sjunger singstar, Julia är jätteduktig!! <3 Jag har fortfarande inte packat mitt handbagage och vi ska åka om typ 2 timmar, men jag ska gå hem om typ rn timma så himmer jag förhoppningsvis! Igår så badade vi i typ två timmar, det var jätteroligt! Och imorse så drack vi typ 3 liter läsk. Jag ska försöka blogga när jag är i london, jag får sno någons dator där! =P men nu ska jag också gå och sjunga! Jag ägger upp bilder senare idag.

Kram, Anna

Snart!!

Hej, nu sitter jag och lyssnar på musik egentligen måste jag städa mitt rum (eftersom det kommer hit typ 10 personer ikväll). Och jag måste också packa för jag hinner inte göra det imorrn. Det är så skönt att solen äntligen har kommit fram bland alla moln! Jag vill verkligen att det ska bli varmt nu. Men jag vill åka lite mer skidor först=). Idag så hade jag min mattelärare som svenskavikarie. Det gick väl sådär vi övade mest till våran pjäs, vi har tre små grisar. Den är ganska svår för vi behöver typ 6 personer till pjäsen men vi är bara 4. Men det går säkert bra ändå! Vi har fått början på sagan sen så skulle vi skriva ett eget slut, det slutade med att grisarna bosatte sig i en träkoja i skogen. Nu måste jag gå och packa!

Den här låten är jättebra tycker jag!Kram, Anna

Vår!

Hej, idag har det varit en helt vanlig deg i skolan. Förutom att jag och mina kompisar julia (jullansblogg.webblogg.se) och Johanna gick på extraengelska, typ som hemspråk. Både Julia och Johanna har bott utomlands nyligen och har pratat engelska hela tiden, men jag bodde i USA när jag va 5. Så dom är ganska mycket bättre än mej =P. Det känns äntligen som att det håller på att bli vår! jag vill att det ska bli varmt nu! Imorrn är det sista skoldagen på den här veckan, eftersom vi ska ha utvecklingssamtal. Jag hoppas att det går bra på mitt. Så imorrn ska vi "sova" hos maria fast först ska vi bada i min pool!! =) Men alla har typ träningar och sånt så vi kommer att träffas ganska sent =S. MItt utvecklingssamtal är klockan 8:40, Jag kommer att vara helt död! Men eftersom jag halvt bor hos maria kommer ingen orka gå upp då, men jag fär väl äta frukost med hennes familj då! =) Jag hinner inte skriva något mer idag för jag måste skriva klart min svenskauppsats.

Det här är en bild på min lillasyster, Sara <3

Kram, Anna

Jag tog bara slut!

Hej, idag har jag varit på klättercentret efter skolan med min kompis Maria. Vi va inte där så länge men jag blev ändå jättetrött! Så jag hoppade fotbollsträningen för jag var berkligen helt slut! Imorrn har vi gympa som första lektion, vi ska köra boxning det ska bli jättekul! =) Imorrn har vi So-prov också, på Rom och Grekland. Det är ett ganska stort prov eller det va mycket som man behövde plugga på iaf! =S Jag tror att vi skulle vara klar med vårat grupparbete om pesten imorrn också. Men vi var nästan klara vi ska bara limma fast alla bilder på planchen. Det blev inte särskilt långt iblägg idag heller men jag måste läsa igenom So;n en gång till innan jag dör helt! =P
(det blir ingen bild idag heller =()

Kram, Anna

Snabbt!

Hej, nu blir det snabbt inlägg för min träning börjar om 20 minuter! Imorrn ska jag klättra igen med Maria. Men jag måste plugga So också!! Men vi ska plugga lite där och på bussen kan jag ju läsa i so-boken =) Aja nu måste jag skynda mej iväg!

Kram, Anna


Klättring!

Hej nu har jag kommit hem från klättercentret. Min träning var mellan 10 och 12 men sen stannade jag kvar med min a kompisar där till två. Nu har jag jätte ont i mina händer! Fast jag ska klättra på tisdag ändå. Jag och jossan hade ju tänkt att vi skulle simma idag men hon hade inge badkläder hemma hos sin pappa =( Så det får bli någon annan gång. På tisdag har jag So-prov och jag har inte pluggat nånting! Det kommer nog inte gå så bra.  Ikväll har jag som sagt fysträning, jag hoppas att det kommer några fler än i torsdags! Det ska faktiskt bli skönt med fys, jag har inte tränat så mycket på sistone.
 
Det här är jag, hatar det sista movet på den här leden! =)

Jessica i tunneln (man klättar typ i taket)


Kram, Anna

tidig söndag

Hej, nu ligger jag i sängen och slappar vi ska sova snart tror jag fast jossan sover typ redan! Hon är antagligen helt slut efter allt snurrande. Jag måste bli mer nogrann med min stavning, jag skriver fel hela tiden!! Jag håller på att lägga upp filmer på facebook när vi snurrade, det kommer nog vara många som skrattar åt oss!! =) Jag och Jossan ska simma imorrn i åkeshov tror jag det känns fräschare där än i vällingby! Tyvärr blir det ett kort inlägg nu för jag håller på att somna nu!

Kram, Anna


Flummigt!

Hej nu sitter jag i min säng tillsammans med jossan och kollar på förra årets skolkatalog. Vi har precis varit ute på en promenad fast vi gick inte så långt. Vi stannade i kokosparken och snurrade asmånga varv sen försökte vi gå rakt det slutade med att vi låg på marken och garvade!! Jossan ramlade hela tiden. Vi ska snart gå ner och baka kladdkaka! men mina föräldrar håller typ på och diskar därnere så vi går det snart. =) Nu sitter vi och garvar igen för vi filmade när vi snurrade och nu kollar vi på det.


Det här är jossan på vår lilla promenad, innan vi flummade sönder totalt!! <3

Kram, Anna


Jag och Loppan!

Hej, idag har jag inte gjort särskilt mycket bara varit hemma och städat mitt rum. Jag gjorde också ett halsband också. Just nu sitter jag och kollar på melodifestivalen med loppan (jossans.webblogg.se) alla är jättedåliga! Men jag garvade ihjäl mej när programledaren Petra sa att hon och några andra hade börjat en egen grupp, PMS. Så vi har stängt av ljudet och lysnar på bra musik istället!! =) imorrn ska jag träna massa, på morgonen ska jag klättra mellan 10-12 sen ska jag och motionssimma med loppan vid typ 2 sen på kvällen har jag fysträning. Jag kommer att vara helt slut på måndag! Jag och loppanb har bestämt att vi ska bada 17 april dagen efter min födelse dag (vi hadegjort det på min födelse dag men det var en torsdag).  Idag gjorde jag ett halsband här är en bild på det:

Här är en bild på loppan:

Man ser inte så bra och hin kommer nog inte bli så glad sen när son läser det här inlägget men då kommer det att vara försent! :P Hennes knä är lite i vägen!  Nu ska jag gå och socialisera mej med loppan hon känner sig säkert lite ensam i mitt hus! =)

Kram, Anna

Det var den veckan!

Hej, den har dagen har varit jätterörig. Först när vi skulle gå till science lab. så sa han att vi skulle gå till den andra gruppen och ha reading, så då gick vi dit och satte oss och läste sen när lektionen var slut så frågade vi om vi skulle ha en timmes reading till, men då skulle vi till kuratorn. Aja det gick bra iaf!
Visst är den bra!? Jag tycker att den har jättskönt beat!! =)

Kram, Anna

Träning

Hej! idag hade jag fotbollsträning, men tyvärr var det bara fem som kom varav två kom försent. Jag tycker verkligen att det är tråkigt att ingen kommer på träningara, våran tränare lägger ner så mycket tid på laget (han fåt inte betalt) Och alla bara skiter i träningarna! Sen när jag kom hem så badade jag i poolen, det var jätteskönt!! Imorrn börjar vi jättetidigt, 8. Då har vi 'mentor time' sen har vi tre lektioner sedan äter vi lunch hal ett! Man blir jättehungrig för vi får inte äta frukt på lektionerna eller i korridorerna. Jo man får typ äta frukt klockan 10 och 14, fast bara prick då.

Imorrn har jag dans direkt efter skolan, jag måste nästan springa! Men jag går i en så bra grupp så jag vill inte byta dag. Jag dansar streetdance på danscompagniet. Det är jättekul!! =) Jag skrev ju om Roald Dahl's motto i mitt förra inlägg, jag tycker att det var ett jättebra motto. Jag försöker komma på nåt bra som passar mej och min livsstil :P Men jag kommer inte att tänka på något bra!
 
Den här bilden är tagen med mobilen så den är inte så bra :P men den är från i julas när vi var på västkusten.

Kram, Anna


Fortfarande torsdag

Hej, jag gjorde ju en bokrecension på 'Boy' jag läste om Roald dahl (författaren). Jag läste hans motto, jag tyckte att det var ett väldigt bra motto.

                                    My candle burns at both ends
                                        It will not last the night
                                 But ah my foes and oh my friend
                                         It gives a lovely light

Torsdag den 12

Hej, idag har jag varit i skolan men jag mådde inte så bra så jag gick hem. Nu mår jag lite bättre me jag har fortfarande ont i huvudet. Vi hade matte som första lektion, min matte lärare hade med sig alla sina slippsar. Alla tog på sig en slipps ( jag hade fyra stycken :P) sen tog va massa bilder, och de kommer vara med på nästa matteprov! Det känns som att det går ganska bra i skolan just nu, förutom i no där går det aldrig bra!! Jag orkar aldrig sminka mej längre, jag anväder typ bara mascara. Jag orkar inte gå upp flera timmar innan jag börjar bara för att sminka mej.
Det här är (från vänster): Johanna, Jag, Julia, Jossan, (bakom) Maria. På mattelektionen. 

På social sciencen så gjorde vi ett projekt om pesten, det var faktiskt ganska intressant. På engelskan gjorde vi en lek, det var fem olika kategorier, movie title, beast, brand, US state och candy. sen sa han en bokstav så skulle man komma på en sak i varje kategori på den bokstaven. Vi kom sist! men vi hade jätteroligt! =)

Jag har fortfarande inte börjat måla min tavla med rådjur. Ska börja med den nån dag.


Kram, Anna


Onsdag den 11

Hej, jag hann tyvärr inte skriva ett inlägg imorse eftersom vi skulle sjunga för min bror. Han blev inte så jätteglad för min present, jag tycker att han borde vara glad att jag köpte nånting! Idag började vi 9.40, det var jätteskönt! Vi hade matte som första lektion, det var faktist roligt. Det var en extrafråga som man skulle jobba med vid bordet och jag och min kompis hade varit så smarta och satt oss med de smartaste :P man våran mattelärare är lite konstig så svaret stod på tavlan, fast det var ingen mer än vårat bord som fattade det. Så vi vann! Sn efter lunch så hade vi halvklass med kuratorn, ms.uppström. Det var faktiskt ganska skönt att ta en paus från alla lektioner!

Vet ni vad som suger? Att man inte får äta frukt i korridoren i min skola, man blir ju jättehungrig om man äter lunch halv ett!! Det är verkligen jättedåligt, lärarna tror att man kommer slänga skrutt och sånt på golvet även fast det finns typ 10 papperskorgar i varje korridor! Och de här ID brickorna vi har fått, de är ju hemska! jag fattar inte varför man måste ha en bild på sig själv, vem fan skulle byta och låtsas vara någon annan?! Gud va jag klagar! :P
Åhh, jag längtar verkligen till sommaren nu. Jag tycker att vintern ska vara slut nu! Den här bilden är tagen i min trädgård det är alltid massor av rådjur där! Dom är jättevackra men också jättesvåra att måla! Jag skulle verkligen vilja göra en fin tavla av rådjur. En dag ska jag lägga ner massa tid på det. Men inte idag... :(

Kram, Anna

Massa skoj!!

Hej idag var jag i vällingby med josefine (jossans.webblogg.se) i min klass. Jag har äntligen hittat något åt min bror Jesper! jag köpte en kräm och ett "travelkit" med tvål och typ deo.Åhh jag känner mej helt död, jag har inte druckit nå kaffe idag men jag kan inte göra det nu då kommer jag inte kunna sova nånting på hela natten! Imorrn börjar jag 9.40 så jag måste typ gå upp vid 8, men eftersom jesper fyller år måste jag gå upp typ halv sju för han börjar jättetidigt! Jga fattar inte att han fyller 17, det känns som att han va 10 nyss!!
Här kommer massa flummiga bilder på mej och jossan: 
 
Jag till väster och Jossan till höger.=)

Jossan i jättesnygga brillor!! :p


Hahahah, snygga va!?

Kram, Anna


gympaklädseln =)

Hej, idag har vi som sagt gympa som första lektion. 
Svarta nike shorts och linne från hm.
så det blir inget foto på vad jag egentligen kommer ha på mig. Jag och min kompis kanske ska börja på yoga! =) Det kommer nog att bli jätteroligt!! Man får hoppas att man hinner med skolan mellan alla träningar och kompisar.
Jag köpte inget åt min bror igår så jag måste verkligen göra det idag.... Jag har fullständig hjärntorka! Jag måste fråga vad han önskar sig :s men det känns i och för sig väldigt tråkigt. Nu måste jag gå och äta frukost så att jag inte kommer förstent till gympan.

Kram, Anna


Bilder

 
mandrem beach, i Indien                                

Paradisebeach också i Indien


Hej, här är några bilder från indien (det är där ifrån som jag har fått namnet mandrem ifrån) Åhh, jag vill äka dit igen!! Jag behöver verkligen sol nu, man blir ju nästan ledsen när det är så grått och tråkigt ute. Imorrn har jag gympa som första lektion. Idag var jag hemma hos min kompis (salta.blogg.se) efter skolan, vi åt massa pannkaker! mums!
det gick ganska bra på min boyreview, man behövde inte säga så mycket. Men man skulle lämna in den och jag tror att vi kommer att få ett betyg på det !  Aja vi får hoppas att det gick bra.

Kram, Anna

God morgon!

Hej, idag har jag min kortaste dag (9.20-14.20). Sen måste jag åka till vällingby eller stan för jag måste köpa en preset tilll min bror som fyller år på onsdag, jag har verkligen ingen aning vad jag ska köpa! Idag ska vi också vara klara med vår bokrecension och vi ska läsa upp den för klassen!! Jag får hoppas att det går bra! =)


Det här har på mig idag:     Svarta jeans från miss sixty      
                                                 Grönt linne från Hm
                                                 
Kram, Anna

Jag känner mej så speciell!

Ja, nu har jag börjat blogga som alla andra =) Jag hoppas att det kommer att bli kul att blogga, och att jag kommer att ha tid att Men jag måste nog fixa min blogg lite, den ser väldigt tråkig ut. Jag vill inte att den ska se ut som alla andras! idag har jag tränat (klättrat) och nu håller jag på att skriva min bokrecension på 'Boy'.
det är jättesvårt, jag kommer typ inte ihåg vad som hände i början.

Kram, Anna


Ps. vill bara säga att jag älskar min gulliga kompis salta.blogg.se


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0