MIN DAG:

Hej nu är jag hemma från maxim.
Halv 10 ungefär åkte jag och mamma och köpte yoghurt och frukt till våra smoothies och sen åkte vi till skolan. När vi kom dit så höll dom på att ställa upp bord så jag hjälpte till och så satte vi upp ett partytällt over våra bord. kvart i elva så skulle våra mentorer ta närvaro i vårt klassrum men der var inte många som var där.
Sen vid halv tolv så var jag tvungen att gå, så jag gick ner till brommaplan och tog tunnelbanan till fridhemsplan och där träffade jag felicia så tog vi bussen till karlaplan. När vi kom dit så var alla där förutom Siv våran lärare men hon kom också efter ett tag. Då hade vi genrep och ljussättning och sånt sen drog vi till donken och åt lunch. Vi satte oss på gräset och käkade och Johanna hade med sin ipod och högtalare så vi satt där och lyssnade på musik och tränade på våra danser. Sen vid två så drog vi tillbaka till teatern så att vi skulle hinna sminka oss och sånt.
Jag hade redan jättemycket smink på mej men jag satte på mej typ dubbelt så mycket =P men sen när jag gick ner till Siv och frågade om det var bra så sa hon att det var för lite! så jag kletade på ännu mer.
Sen klocken tre var det genomgång av finalen, det var typ salsa..! Men det var kul sen på den riktiga föreställnignen för jag och mina kompisar stod och ropade och hoppade och förstörde hela grejen =P Sen gick vi upp till logerna igen och satte på ännu mer smink och sprayade hela håret med hårspray. Kockan 4 så började själva föreställnignen, mina kompisar var nummer två och dom dansade till den här låten: Dom var helt sjukt duktiga! Och jag ska dansa i den gruppen nästa år!!!!=D vi var nummer 6 (jag orkar inte lägga upp den igen=P) Men det gick faktiskt jättebra för mej jag satte min rondat!!
Lite bilder från logen:
Nu ska jag leta fram mitt busskort och sen ska jag till Micka<3 Jag orkar inte tvätta bort mitt smink så jag får stå ut med att alla kollar på mej=P

Hörs senare!<3

Kommentarer
Postat av: Anonym

anna goes hot:P<3 du va fett coolt sminkad<33

2009-05-17 @ 21:27:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0