I.Like.You.

Hej!
Jag hinner inte skriva så mycket.. jag ska till Julia senare idag, jag kanske  skriver då!
En bild från i våras

Ha en bra dag!

WowJocke


Hahahaha!


I'm so deep into the shit I can taste the earth

Nu har jag pluggat en del.. antagligen inte rillräckligt mycket men jag orkar inte mer! Jag skulle behöva sitta en timme till med matten men jag väljer att gå och lägga mej istället. Om jag känner mej själv så kommer jag nog att somna med matteboken i sängen..

Biologi, det är det roligaste NO-ämnet men det är det är fortfarande väldigt jobbigt..

God natt!!

I'm in truoble I'm an addict I'm addicted to this boy

Heej, Julia var här idag efter skolan men nu har hon gått igen. Vi pluggade No och vi badade i poolen (eller vad man ska kalla det..) Jag hinner inte skriva nu, jag måste plugga till matteprovet som jag har imorn..
Bye!
xx

Svar till Anonym (antar att det är maria eller Viktoria..): Nej jag klippte mej inte hos Lena.. eller det är väl hon vid tempo..?

It's so damn hard when you're alone

Jag älskar Lookbook, man får en massa inspiration!!


Bilder: LookbookMin farbror som bor ungefär en timme från Göteborg såg en varg idag! Den simmade runt i vattnet och när min farbror fick syn på den åkte han ut med båten för att kolla närmare. Feett ballt säger jag bara!

Artikeln

In your I see the eyes of somebody i knew before

Heej!
Idag var vi på studiebesök i rikstagen, det var roligt och väldigt lärorikt. Vi blev indelade i olika partier och fick en åsikt som vi skulle argumentera för. Det var ganska svårt att argumentera för något jag inte stod för men det var väldigt roligt ändå!
Vi slutade två timmar senare på grund av studiebesöket, så vi slutade vid fyra. Min dansklass började hem så jag hann inte hem i mellan så jag fick dansa i det jag hade haft på mej under dan. Eftersom jag inte skulle hinna hem innan dansen så gick jag till musikbörsen och köpte nya strängar åt min gitarr.

På lördag ska jag kolla på New Moon!! Det ska bli jätteroligt!


Nu ska jag gå och plugga NO och matte, jag har prov i båda på fredag.. och jag måste duscha innan jag går och lägger mej.. hur ska jag hinna?! Skulle vilja sätta mej med min gitarr men jag ska faktiskt plugga!! Jag ska i alla fall försöka!!


Where are you now?


I miss you. I don't care what you've done anymore.


Jag vill ha dej som jag hade dej förut.

Hah! Lång bloggpaus.. Jag behöver bara skriva av mig lite..

hmm min dag.. rolig? tråkig? rolig? tråkig? mest jobbig tror jag.. Det va ganska mycket drama i skolan, jag fattar inte varför alla lägger sig i egentlige.. Jag orkar tyvärr inte förklara, men jag har bestämt mej nu! Imorn tar jag hand om det här jävla skiten!!

Dagen hade faktiskt sina glada stunder också. Jag va och klippte mig och frisören var jättetrevlig! Vi snackade om massa saker och det gick mycket snabbare än vad det gjorde hos min förra. Jag kommer verkligen att gå tillbaka dit!

Jag hade spanskaprov idag.. jag vet inte hur det gick, det gick nog ganska bra.. tror jag.
Imorn har jag gympaprov.. på häsla och ergonomi.

Nu sitter jag och lyssnar på den här (länk) låten.. lite glädje mitt i allt funderande.

...

School. You gotta love it. Or not.

Måste prioritera skolan.. usch! Sorry!
I´ll be back!

Nu ska jag gå och.. plugga spanska..

Bild tagen av Josefine för ungefär 2 år sen.


overknee

Ja det var kallt. först hade jag faktiskt nylonstrumpor under men efter dansen så orkade jag inte sätta på mej dom igen så då fick jag frysa.

Who needs armies with friends like these?

Jag har världens gulligaste kompis (som hade väldigt tråkigt på lovet :P)
Jag älskar dej Julia!!

You're the cheese to my macaroni!!


Usch va jag hatar blogg.se det tog typ en kvart att logga in! hm.. det kan va fel på min dator men nu tycker jag att vi skyller på blogg.se!! Det är faktiskt ofta som det har ryck.. eller är det bara så för mej?

My day:

Heej!!
Idag har jag haft värsta humörsvängarna, ena sekunden ligger jag ner på golvet och nästa så dansar jag runt i köket. Nej det var inte riktigt så men nästan! Jag satt vid köksbordet och skrev på min svenskaläxa (jävlahelvetesskitsak) och lyssnar på P3 och så spelar dom 'Jag får liksom ingen ordning' av Lars Winnerbäck och jag blir helt hype och hoppar runt i köket och sjunger för jag har nämligen insett att om en vecka (!!) så ska jag och Inez på Lasses konsert!! wiiiiih!!! Men sen när låten är slut så sätter jag mig vid min svenska (hatahatahata!!) och fortsätter att skriva och känner mej nere igen. Och plötsligt så får jag ryck igen och bakar värsta chokladkakan! Och för ett tag sen så letade jag efter bilder på mina kompisar till svenskan (blää!!) och så blir jag värsta glad och kommer på att jag har helt underbara vänner och sen så kommer jag själv som värsta glädjedödaren och kommer på att jag aldrig träffar vissa av dom och att jag har tappat kontakten med dem totalt!

Usch jag tror inte att jag mår bra av mina ryck.. måste lugna ner mej, jag går och skriver på min svenskaläxa..

RSS 2.0