~Jag idag~

Hej!
Idag ska jag träffa Dorothy. Eller rättare sagt NU!! Ha en bra dag!

Grattis!

Grattis älskling!!

Fotograf: Anna Pedersen


The last bounce!

 

Bounce - Sveriges mest framgångsrika danskompani genom tiderna - avslutar sin långa succékarriär med en avskedsföreställning i Ericsson Globe i april. Det blir gamla nummer från Bounce tidigare föreställningar blandat med helt nya akter. Med sig har de över hundra gästdansare från bland annat Cullbergbaletten och Harlem Hot Shots. Tillsammans bjuder de på en storslagen hyllning till dansen som du sent kommer att glömma!

Bounce Streetdance Company bildades 1997 av några av landets främsta streetdansare. Målet var att upptäcka och utveckla dansstilar, och idag kan vi konstatera att Bounce genom sina föreställningar i världsklass och sin vilja att sprida kärleken till dansen har bidragit till ett enormt uppsving för dansen i Sverige.

Sedan starten har Bounce gång på gång bjudit på häpnadsväckande föreställningar och utsålda hus. De har hunnit med nio helaftonsföreställningar, bland annat Bounce The Show (2001) i Stockholm och London, Bounce vs. Petter (2002), The Score (2003), Bounce LIVE (2005), publiksuccén Gökboet (2006), som hittills haft fler än 120 000 besökare och spelats 179 gånger i Stockholm, Göteborg, London och på turné i Sverige och Storbritannien, och nu senast den uppmärksammade Caution! (2009), som spelats 75 gånger för 38 000 besökare, en föreställning om att möta några av sina värsta rädslor. Hösten 2009 gästar Bounce Storbritannien där de ger sin föreställning Gökboet, Insane in The Brain, a streetdance version of One Flew Over the Cuckoo's Nest, baserat på en pjäs av Dale Wasserman och en roman av Ken Kesey. För turnén har tio nya dansare anställts

Sedan 2003 arrangerar medlemmarna Bounce Summercamp där unga dansare från hela landet samlas och dansar. 2005 satt Bounce i juryn och agerade lärare i dansdokusåpan Floor Filler på TV3. Bounce har också medverkat i So You Think You Can Dance Scandinavia som koreografer och jury.

I juli i år arrangerade Bounce en flashmob med 300 dansare som tillsammans uppträdde "spontant" på Sergels torg, Stockholms centralstation och Stureplan för att hylla nyligen avlidne Michael Jackson. Detta kom att uppmärksammas av internationell media och klippen på Youtube har resulterat i ca 7 miljoner träffar och närmare 40 olika städer har på Bounce uppmaning inspirerats att arrangera liknande hyllningar.

Bounce består av Alvaro Aguilera, David Dalmo, Joe Jobe, Filmon Michael, Fredrik Rydman, Ambra Succi och Jennie Widegren.

Text från

Jag älska Jennies tröja!! (Hon i rosa tröja:P) Han killen i lila tröja som är med i början, han var med på alvaros klasser och hjälpe honom under Bounce summercamp, han är sjukt snygg!! Hahaha
Så jävla coolt!! Det är Benke som ramlar ur extreme (:

Jag tänker lugnt gå the last bounce!!

Höst


Bild tagen igår, det var underbart väder!

Eclipse

Puuh! Jag är helt slut efter dansen! Jag bara gå och ta ut linserna och ta bort smink sen ska jag kryoa ner i sängen med min underbara bok.

God natt!!

Ressemblance

Hahaha, jag har aldrig märkt dessa likheter förut!

Lördag:

Hej!!
I lördags var jag och Dorothy på teater, jag kommer inte ihåg vad den hette men den va rolig!
Dom hade kört snö till plattan och åkte snowboard, det va ascoolt!!


Det gick runt en massa zoombies i stan också, jag fick tyvärr ingen bra bild på dom..

Dorothy och jag

Vi åt middag på ett café i gamla stan

Lasse!!

8 november lars winnerbäck med älskling Inez!!
Faan va kul!!


Helgen:

I helgen var jag och seglade skuta. Det va en tävling, Saltkråkan race en tävling för skutor. Det var jätteroligt, väldigt kallt men roligt! Fredag kväll så träffade jag några kompisar som jag lärde känna i sommras vid T-centralen sen så åkte vi ut till Beckholmen och träffade alla som skulle med och segla. Vi blev indelade i grupper och jag hamnade med en kompis Nora, så skulle vi gå ner och fixa sängar men det fanns inga lediga där vi skulle sova så vi fick sova hos den andra gruppen. Och jag fick den kallasta sängen, eller asså på det kallaste stället.
Senare på kvällen så åkte vi ut till napoleonviken och la till där och träffade alla andra från de andra skutorna. Sen så gick vi och la oss vid kanske 11. På lördagen så var själva tävlingen, starten gick klockan tolv och det tog några timmar att segla till mål. Det blåste jättemycket under tävlingen, det blåste kuling (lite mindre än storm).
På lördagkvällen så grillade vi korv, eller ja dom grillade korv inte jag. På kvällen så blev det ganska sent jag var helt död efter att ha seglat hela dagen men ändå så skrattade jag och hade det jätteroligt!!
På söndagen så var det "Ship-Shape" man skulle alltså städa och snygga till sitt skepp, men vi hann inte göra särskilt mycket för vi skulle anordna en trekamp.  Sen på eftermiddagen så åkte vi hem, vi hissade segel men vi tog ner dem igen efter 10 minuter för det blåste knappt något. Jag kom hem vid kanke 8 på söndag kväll ich gick och la mej direkt.

Fler bilder kommer senare!

Oktober

Hej idag är det första oktober!! Nu börjar det verkligen bli höst.. Jag vet inte om jag är ledsen eller glad.. Jag är ledsen för att det blir kallare och man kan inte segla och bada. Men jag blir glad för det är så vackert på hösten och så kommer jag närmare jul. Jag tycker inte så jättemycket om julen eller det är väl ungefär som vilken annan högtid, men det är ju roligt att träffa släkten. Men den här julen så ska jag resa till andra sidan jorden, till Argentina!!:D Jag och en kompis ska följa med Malicka och hennes familj(:

Nu ska jag plugga för matteprovet imorn.. usch!!

RSS 2.0