VAMPIRE WEEKEND


dansdansdansdansdansdans

Det snurrar runt i hela huvudet just nu jag vet inte om jag är glad eller ledsen, jag vill bara dansa!! Det är verkligen magiskt att dansa! Jag älskar att känna att jag har lärt mej något, det behöver inte vara bara inom dans det kan vara var som helst! Idag på dansen hade jag jättesvårt med en del i koreografin, kordinationen fungerade verkligen inte!! Det var hemskt! Men till slut satte jag den och sen gick det hur lätt som helst!
Nu vill jag stå på scen och dansa. Jag älskar verkligen att vara på scen, att få dansa framför en massa mäniskor. Jag tycker däremot inte om att stå på scen och sjunga.. Det är verkligen en helt annan grej, jag är inte alls lika självsäker inom det som jag när jag dansar.


Jag senaste föreställningen


Romme!!

Hejsan! Dagen har jag tillbringat på skidor i romme med Mark. Det va väldigt roligt!! Men eftersom jag inte hade sovit så mycket fredag till lördag så var jag sjukt trött..
 

Mark

Nu ska jag gå och dö i min säng! hörs förhoppningsvis imorn!! (om jag återuppstår..)

you're the closest to heaven that i'll ever be


MY PRECIOUS

Hejsan! Jag hade en underbar natt med underbara vänner!! Vi hade Lord of the rings maraton så vi satt och kollade på film i princip hela natten. Jag tror att vi hade kollat klart vid fyra, halv fem.. men då ville vi inte sova så vi satt uppe och snackade och flummade hela natten. Så jag har inte sovit nånting.. Sedan så vandrade vi runt på stan ett tag och jag köpte lite småsaker.
Jag somnade på tunnelbanan sista stationerna när jag åkte själv, men jag va typ borta i några sekunder sen kom jag på att jag inte fick somna.. men när jag kom hem så var det sängen som väntade i nån timme.  Jag har inga bilder från kvällen men de kanske kommer senare!
Jag har varit och klättrat med jessica, det va väldigt roligt! Men tyvärr så har jag försämrats väldigt mycket..

Jag har klippt lugg!!

Amazing!!

Hejsan! Jag har haft ett underbart jullov!! Jag har lärt mej en massa och upplevt helt otroliga saker. Jag lägger upp lite bilder så ni får se!

Vi var på en fotbollsmatch i Buenos Aires, det va helt sjukt!
La Boca

Julafton

Nyårsafton

Nyårsafton fast lite senare..

Rassel, världens gulligaste hundvalp!

Jag berättar mer om min resa i nästa inlägg för jag hinner inte nu..

Bilder: Malicka och Josefine

RSS 2.0