sail away with me honey

Imorn åker jag.

Ha de fint.

Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler och samlat damm på min gitarr

Hej, jag vet inte hur jag mår idag... jag känner mej fortfarande skakad efter konfan, men det har blivit bättre ändå. Det känns inte lika fel att vara här, men jag vill inte ställa om.. jag vill inte vänja mej vid att vara hemma. Jag vill vara med mina underbara vänner från den underbara ön vässarö!! Jag älskar verkligen mina kompisar här hemma, men dom från lägret va som min familj.
En vän jag fick där åker hem till USA på onsdag. Jag kommer sakna honom otroligt mycket. På måndag åker jag, så söndag blir sista gången jag träffar honom tills Höstlovet. Det kommer kännas så konstigt att jag inte kan träffa honom hela tiden. Jag vill egentligen inte vara ledsen, jag är så glad att jag har fått lära känna honom.

Jag ska iväg och träffa Mikaela nu, 

-


En bild från mitt dop. Det var jättehäftigt att döpas, det är roligt att jag kommer ihåg mitt dop!

tomt...

Hemma! Men det här känns inte som hemma längre.. jag kom hem från mitt konfaläger för två dagar sen. Jag har varit borta i fyra veckor. En månad. Mycket förändras... om man bor med underbara människor i fyra veckor dygnet runt så kommer man varann väldigt nära. Det var väldigt jobbigt att lämna dom här fina personerna. Det känns som att jag har ett stort hål i hjärtat. Ett hål där alla underbara konfirmander fanns. Jag förstår inte hur jag ska kunna lägga det bakom mej, jag vill liksom inte.. Dom blev som mina syskon och nu har vi blivit tvugna att lämna varann. Jag är så otroligt tacksam att jag fick lära känna dessa människor!!

RSS 2.0