-

Vill bort härifrån. Nu. Men det löser väl sej. Som allt annat. Ett helvete åt gången, I guess.

vad ska man göra?

Varför ska jag alltid bli irriterad?? Men jag kan faktiskt inte hjälpa det nu! vart fan tog mogenheten (kan man säga så?) vägen? Gaahhh!! väx upp männsikor!! Nej jag ska inte bedröva er med mitt humör mer än jag redan gör.
Jag hittade inga shorts när vi va i stan idag, eller jag letade inte så intensivt... men efter ett tag mötte vi Erik och gick till kungsan och satt där och tog det lugnt.

bild från i vintras

Computer class

Hej hej!

Nu sitter jag på datalektionen, det här är sista för terminen. Härligt!
Idag ska jag och Mikaela till stan, jag ska kolla på shorts och hon ska kolla efter avslutningsklänning typ.
Bad i smedis för ett tag sen

snart så!

Usch, jag orkar inte mer! jag vill bara få sommarlov. jag vill bort ifrån allt och alla ett tag. Just nu käns det sköt att jag har hela sommaren uppbokad!

  • 9-19 juni är jag i kroatien och seglar med familjen
  • 21 juni - 17 juli har jag konfirmationsläger
  • 23 juli konsert med Inez
  • 26 juli - 6 augusti kollo på s/y ellen
  • 7 augusti konsert med massa underbara människor
  • 16 augusti , tillbaka till verkligheten, men det börjar med klassresa på s/y ellen
När ska jag ha tid att andas?
Nä jag tror att jag kommer ha väldigt roligt i sommar!


Inte bra...

Två timmars sömn var lite för lite. Jag fungerade inte rikitigt idag, så jag vill be om ursäkt till alla jag var otrevlig mot. Jag får sova mer inatt!

Jag och Pelle, Mikaelas kanin

dance dance dance!

Shit va jag är bra på att uppdatera!! *ironisk* Men... nä jag ska inte komma med nån dålig ursäkt! Nu är jag ju här! Jag har det jättebra, jag är lite smått (vääääldigt) depprimerad över att dansen är slut för den här terminen, men jag får väl hålla igång ändå.
Här är bilder från föreställningen i söndags, tagna av Saga

Jag och Sophia

The crew!!

haha, vackert!!

Sophia och Jag

Idag har vi dansat i kungsträdgården, det gick bra och det var sjukt roligt!!


Nu sitter jag och skriver min So-uppsats, jag var nästan helt klar så försvann den! så irriterande! så nu måste jag göra om hela grejen, men jag har kommit ganska långt.

Mitt irriterade jag...

Jag blir så irriterad på en del människor! Jag fattar inte varför alla ska vara så elaka mot varann hela tiden. Varför kan inte människor vara mer kärleksfulla mot folk i sin närhet? Det är väl inte så svårt? Jag säger inte att man ska vara falsk och låtsas att man gillar någon, men man kan väl i alla fall vara trevlig och inte bete sig som en jävla treåring! Jag förstår inte det här med att hänga ut sina vänner, eller människor som man har varit vän med, på facebook. Vad hjälper det? Varför skriva upp personer man älskar eller lista sina vänner som sina syskon och utesluta just den här personen? Visst, man kan ha bra anledningar till att vara arg men fortfarande, varför? Det känns bara extremt barnsligt tycker jag. Speciellt när man vet att den personen man utesluter från sitt lilla kärleksbrev till alla vänner mår väldigt dåligt. När man vet att den personen verkligen behöver en vän i just denna stund, men istället så sitter utan en gnutta dåligt samvete och skiter fullständigt i den person som har hjälpt en själv så många gånger. Jag förstår inte varför man ska hålla på såhär? Jag säger inte att man måste hjälpa alla som mår dåligt, men man måste inte trycka ner dom och få dom att må ännu sämre.

Spring fair

Idag var det spring fair i skolan. Det var roligt men det gick inte så bra för mej när jag och Julia sjöng.. Jag orkar verkligen inte blogga just nu. Jag tror att jag ska ut och springa lite senare, måste rensa huvudet och få frisk luft.
Jag på spring fair

.

I'm sick of crying, Tired of trying
Yeah. I'm smiling, but on the inside I'm dying.

RSS 2.0