I took my love and I took it down

Idag har jag tagit det lugnt, jag var rätt sliten efter den här veckan på fotbollsskolan och igår kväll. Nu gör jag ett försök till att städa mitt rum, jag får se hur detta slutar...

Här är ett bildsspel från fotbollsskolan som någon har gjort.Jag är inte riktigt på topp-humör idag, jag antar att det är därför jag städar. Jag vet inte riktigt varför jag inte är på så bra humör, kanske är det besvikelse, saknad eller helt enkelt pms. Det var väldigt känge sen jag inte var glad. Jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen så jag städar.

knownig that things aint right

Nu ska jag hoppa in i duschen snabbt innan jag åker in till stan för att träffa Jossan för en kvällsfika.


Som allra snyggast!
puss

Grillning med fina

Nu ska jag snart springa iväg och träffa Janina och köpa korv och korvbröd till ikväll. Vi ska iväg och grilla och bada några vänner. Jag hoppas att det är lite varmt ute i alla fall så man inte dör av köld.

Idag har jag jobbat från 9 till till 16 så jag är typ helt slut nu, jag jobbar på FK Brommas fotbollskola. Det är faktiskt väldigt roligt!

En bild från i fredags

VACKER


Bio

Ikväll var jag på bio med några vänner från skolan. Vi såg Insidious, det va inte så bra. Den handlade om en familj vars son hamnade i en koma, men det va ingen koma utan det va att han inte spirituelt närvarande. Han hade lämnat sin kropp varje natt i sömnen men sen kommit tillbaka men en natt gick han vilse i "The further" så han vaknade inte upp. Doktorerna sa att han låg i en koma. Det var demoner som försökte ta sej in i pojkens kropp vilket gjorde så att hela familjen blev typ hemsökt. Det slutade med att pojken kom tillbaka till verkligeheten men pappan blev en demon.
Den va lite konstig. Men kvällen var trevlig!

Sommar!

Åh va jag är glad att det snart är sommarlov! Som vanligt har jag hela lovet upplagt in i minsta detalj.
  • 8 juni slutar jag skolan
  • 13-16 juni ska jag jobba på fotbollsskolan
  • 17-22 ska jag segla med några vänner
  • 23-26 (midsommar) ska jag åka till vässarö
  • 30 juni - 12 juli ska jag åka till spanien
  • PACKA INFÖR FLYTT
  • 25 juli - 5 augusti: segla skuta
  • 6-8 åker jag till min kompis landställe


RSS 2.0